Menu

Данаил Парнаров

Актуални анализи на събитията от днес, вчера и утре

Цоциалистите в Казанлък съвсем изтрещяха

БЦП

БЦП

Не, няма правописна грешка – всичко си е точно.

Какво касиране пак ви гони, бе другари-господа? Я се запрете малко!

Преди 3 години оня номер с касацията мина, благодарение на господа офицерите и ченгетата от „Защита“, но нали знаете приказката за мъжкото продължение на гърба и обарването?

Тогава писах и за тайното среднощно споразумение между Стефан Дамянов, Иван Гороломов, Румен Петков и Димитър Дъбов – обвинихте ме, че сънувам. Замълчах, защото информацията ми беше подкрепена само от честната дума на мъж, който и днес уважавм и знам, че никога и на никаква цена няма да ме подведе.

В началото на тези избори пак писах в един от анализите си, че няма да се учудя ако БСП използва отново трика със Съда за касация като Трети тур на изборите – за съжаление се оказах прав.

И се зарекох повече да не пиша за тези избори, но днес научих за поредния ви мерак за кастрация на изборите на ОбС в Казанлък – не, пак не е правописна грешка: всяка касация днес ще е кастрация на Истината, защото водещата идея е да се посее Семето на Съмнението за реалния казанлъшки вот.

Е, излезнаха и документите на бял свят и вместо да си пообършите пяната, пак се юрнахте към Съда, сякаш не разбрахте и не проумяхте, че в този град вече само малцина останаха тези, които ви искат.

Явно тази партия е поклонничка на френското кулинарно лого, което твърди, че Апетитът идвал с Яденето.

Стига толкова де – 16 години плюскане и цоцане от Общината!!! – баят си е…

Май наистина дойде време да се уригнете, да ви поолекне и било, каквото било – гладни надали ще останете.

А иначе, това, което в момента правите, си е чиста проба Безочие – използвах тази дума, защото все пак уважавам Словото. Дядо щеше да каже – Гьонсуратлък.

Стига толкова цоцане – оставете изпосталялата крава Казанлък да си поотдъхне де, а вие малко се посъвземете!

Вашият коментар