Menu

Данаил Парнаров

Актуални анализи на събитията от днес, вчера и утре

Само пробвам Броячите и нищо лично

Сергей Станишев

Сергей Станишев

Ей, Богу!!! – само ако знам откъде ми попадна този текст.

Честно, натресоха ми го, а съм обещал да пускам всякакви различни мнения в блога си.

Пускам го и естествено без запетайкова редакция дори.

Огледалце, огледалце, къде е БСП?

Роденият в украинският град Херсон български премиер Сергей Станишев, който лъже във профила си във Facebook, че е родом от София (иска му се)… вчера разказа виц в родния ми Пловдив в отчаян опит да го почервени.

Нареченият от Христо Стоичков, в интервю пред вестник „Труд“, с обидните думи „плюнка“ и „мишок“ премиер разказа следния виц – „Бойко Борисов застанал пред огледалото и попитал. Огледалце, огледалце… кой ще спечели изборите? Дръпни се да видя казало огледалото“. Така бе разказан вицът от Сергей Станишев и както повечето неща казани или направени от социалисти… и вицът се оказа дефектен и недовършен.

Всъщност шегата свършва свършва с репликата на „огледалцето“ – „Не се вижда. БСП открадна картината“.

С други думи, г-н Станишев отново не е в час. Бойко Борисов никога не би казал нещо като „Огледалце, огледалце…“, защото това е твърде гей обръщение. И затова и премиерът също не трябва да говори като принцесата от приказката, че иначе ще тръгнат слухове. Г-н Борисов сигурно би казал нещо като „Ей стъкло давай да видим к’во ста’а и внимавай в картинката, че 7-те години нещастна любов съм ги прежалил от малък още…“.

Иначе единственият шанс БСП да спечели изборите е, ако след открадната картина на перспективата и оставената „мъгла“ следва пак… мъгла!

Вашият коментар